Reklame 01

Haftor Bjornson je najjači čovjek na svijetu.

Hafþór Júlíus Björnsson koji igra Gregora Clegana to jest Planinu u Game of Thrones je zastrašujuća sila u seriji i knjigama ali i sa ove strane ekrana. Naime, dvadesetosmogodišnji Islanđanin je nedavno osvojio titulu najjačeg čoveka na svetu na takmičenju na Filipinima. Björnsson koji je visok 206 cm i težak 180 kg osvojio je titulu u nedelju, nadmašujući sopstvene rezultate iz prošlih godina kada je bio drugi i treći.



Slaveći svoju pobedu na Instagramu, Björnsson je citirao film Willa Smitha Potraga za srećom, napisavši "Ne dozvolite nikome da vam kaže da ne možete nešto da uradite. Ako imate san, morate da ga zaštitite. Kad neko ne može nešto da uradi sam, reći će vam da ni vi ne možete to. Ako nešto želite, osvojite ga. Tačka."
Björnsson se pridružio Game of Thrones kao Planina u četvrtoj sezoni i treći je glumac koji je tumačio ovaj lik, budući da je HBO dvaput ponovio kasting.
Game of Thrones će započeti osmu sezonu negde tokom 2019. Imaće šest epizoda, što ne deluje mnogo, ali imajte na umu da će svaka biti duga poput filma.

Izvor: (IGN Adria)
Haftor Bjornson je najjači čovjek na svijetu. Haftor Bjornson je najjači čovjek na svijetu. Reviewed by Aleksandar Šeter on 12:24 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda